APARTEMENTEN KOVACIKA · set. Ante Starcevica 29 · 23250 Pag · Croatie·

Kontakt: tel. +385 916105688· mailto:info@apartments-kovacika.com

ROUTEBESCHRIJVING

Special offer:

in April, May and October, 14 days for the price of 10

in June and September,14 days for the price of 12

VAKANTIE HUIS KOVACIKA
Sateliet TV, Airconditioning, fietsen


De apartementen liggen 1 kilometer buiten de hoofdstad PAG, aan het rustige Basaca strand, direct aan de zee. Ideaal voor mensen die rust zoeken, weg willen van het massa toerisme en toch in de nabijheid van vele restaurants en een leuke boulevard willen zijn.


Het huis is gebouwd in het voorjaar van 2005 en heeft 5 ruime exclusieve appartementen voor 4 tot 6 personen. Elk appartement beschikt over een een keueken, voorzien van alle aparatuur, (koffiezetapparaat, ijskast, diepvriezer, oven) een zitkamer met sateliet TV, airconditioning, 2 slaapkamers met tweepersoons bedden en aan 2 persoonsslaapbank in de kamer. Verder is er een luxe badkamer met douche en een groot terras.

Het terras heeft een fantastich uitzicht op zee en biedt genoeg plaats om buiten te eten. In de tuin zijn een buiten grill en buitendouches, heerlijk om het zout van je af te spoelen.
In de kelder staan wasmachines, vrij voor gebuik. Het apartement heeft een eigen parkeerplaats en er is mogelijkheid om een boot recht voor de deur af te meren.
Voor gasten is het gebruik van de fietsen gratis.
Het centrum van Pag is slechts 1 kilometer van uw appartement. Daar vind u vele bar's cafe's. Banken. Postkantoor, watersport mogelijkheden, duikcursussen en klim mogelijkheden.

Dagelijks gaan er vanuit PAG boottochten door de baai van Pag, en worden er trips georganiseerd naar de door UNESCO beschermde nationale parken.
 

 Click on the thumbnail to enlarge